Sforait

CUM SĂ REZERVAŢI - CONTACTE

Pentru a cunoaşte disponibilităţile zilelor şi programul, sunaţi la numărul +39 049 665529 sau completaţi formularul de mai jos.

Prin optica înlesnirii pacienţilor care provin din străinătate, este posibil să rezervaţi on line consultaţia preliminară, intervenţia uvulo – palato – faringoplastia sau amândouă, combinând consultaţia şi intervenţia într-o unică deplasare. Acest din urmă caz este evaluat foarte atent de personalul medical şi vor putea fi cerute anticipat unele examinări cu scopul de a obţine informaţii detaliate cu privire la starea de sănătate a pacientului şi aptitudinea pentru operaţie.
Serviciul de primire al Medical Laser este dispus să sugereze o serie de soluţii pentru şederea în Padova în perioada stabilită, putând să conteze pe structuri hoteliere în convenţie cu clinica sau pe disponibilitatea complexului de camere adiacent structurii.

 

 

  NUME:
  PRENUME:
  BĂRBAT/FEMEIE
ORAŞ - STAT:
  NUMĂR DE TELEFON:
  E-MAIL:
    CEREREA DISPONIBILITĂŞII PENTRU:
 
Reservation:
  MESAJ:
 
       
Sforait.net - Content: Tratament sforait, remedii sforait, operatie sforait    Partner: Chirurgie Estetica - Pallaoro Medical Laser: Chirurgia estetica
Snoring - Sleep apneaSchnarchenRoncar - Apnea nocturnaRonflement Russare - Apnea notturna