Sforait

Sforait - Despre noi – Medical Laser Padova

Structură extraspitalicească de avangardă, Medical Laser este un centru de referinţă internaţională pentru chirurgia laser, care respectă preceptele celor mai actuale şi rigide normative sanitare europene.

Directorul sanitar este domnul Carlo Alberto Pallaoro, specialist în chirurgie plastică, a cărui experienţă de două zeci de ani în domeniul chirurgical reprezintă ghidul de bază ideal pentru a contopi siguranţa şi inovaţia.
Nota de superioritate în panorama medico – chirurgicală este folosirea, pentru fiecare procedură, exclusiv a celor mai bune instrumente şi a dispozitivelor tehnice şi sanitare a prestărilor excelente.

Fiecare tipologie de intervenţie este evaluată şi planificată din punct de vedere ştiinţific în funcţie de caracteristicile fiecărui pacient în parte, adaptând şi modificând procedura operatorie pentru a obţine cel mai bun rezultat pentru fiecare caz.
Instrumentul de folosire preferenţială este laserul, în diferitele sale forme, de la faza chirurgicală (folosit deci în locul bisturiului ), până în faza post chirurgicală (adoptat pentru terapiile antiflogistice).

În panorama chirurgiei estetice europene, Medical Laser este printre primele care adoptă modelul câştigător day surgery, cu dimensiunea precoce a pacientului. Pentru individ, revenirea acasă în deplină siguranţă, în aceeaşi zi cu operaţia este un avantaj permis în primul rând de tehnica particulară de anestezie care evită anestezia generală în favoarea unei excelente sinergii a anesteziei locale cu sedare profundă. În al doilea rând, procedurile chirurgicale care respectă fiziologia umană cu privire la trecut şi folosirea instrumentelor laser în pas cu cele mai recente inovaţii, fac practica chirurgicală mult mai puţin invazivă şi fac mai rapidă recuperarea post-operatorie.

Sforait.net - Content: Tratament sforait, remedii sforait, operatie sforait    Partner: Chirurgie Estetica - Pallaoro Medical Laser: Chirurgia estetica
Snoring - Sleep apneaSchnarchenRoncar - Apnea nocturnaRonflement Russare - Apnea notturna