Snoring patient

LIMITAREA DAUNELOR SFORĂITULUI

Pentru a stăpâni daunele provocate de roncopatie, este posibil să se încerce reducerea sforăitului nocturn cu unele simple şiretlicuri.

Enumerăm deci strategiile cu privire la judecata sănătoasă şi la corectul stil de viaţă. Este totuşi necesar să vă adresaţi unui centru specializat pentru a rezolva eficient şi definitiv problema:

SFORAITMENŢINEŢI GREUTATEA IDEALĂ
Chiar şi o uşoară supraponderalitate poate determina roncopatia.

SFORAITLIMITAŢI CONSUMUL DE BĂUTURI ALCOOLICE
Mai ales înainte de a merge la culcare, deoarece fac somnul mai greu, fac ca musculatura să se relaxeze şi deci favorizează sforăitul.

SFORAITMÂNCAŢI O CINĂ UŞOARĂ
Nu vă îndopaţi, deci, şi fără mâncăruri greu de digerat.

SFORAITNU BEŢI TIZANE SAU MUŞEŢEL ÎNAINTE DE A DORMI
Chiar dacă efectul este delicat, pentru un subiect predispus pot să se relaxeze excesiv şi muşchii faringelui şi prin urmare să măriţi vibraţiile omuşorului.

SFORAITBEŢI O CEŞCUŢĂ DE CAFEA
Dacă nu se exagerează în cantitate, o doză mică de cofeină nu împiedica odihna, dar favoreaza un somn mai putin profund, deci cu o mai mică relaxare a orofaringelui.

SFORAITSOMNUL CU FAŢA ÎN SUS CU PERNA POTRIVITĂ
Somnul într-o pozitie corectă limitează sforăitul. Dormiţi pe o parte sau cu faţa în sus dar cu o susţinere adecvată a capului.

SFORAITTRATAŢI RINITA, ALERGIILE ŞI PATOLOGIILE RESPIRAŢIEI
Rinitele cronice şi alergiile determină umflarea mucoaselor, cu obstrucţionarea căilor respiratorii. Tratând cauza, roncopatia este ţinută sub control. În caz de sept nazal deviat, vă sfătuim să faceţi o septoplastie pentru a favoriza respiraţia. Patologii ca osul cavităţii nazale, polipi şi devierea septului pot fi tratate şi concomitent cu interventia laser împotriva roncopatiei.

 

 

Sforait.net - Content: Tratament sforait, remedii sforait, operatie sforait    Partner: Chirurgie Estetica - Pallaoro Medical Laser: Chirurgia estetica
Snoring - Sleep apneaSchnarchenRoncar - Apnea nocturnaRonflement Russare - Apnea notturna