Sforait

Sforait

Il contenuto di questa pagina richiede una nuova versione di Adobe Flash Player.

Scarica Adobe Flash Player

RONCOPATIA – ce înseamnă

Termenul derivă din grecescul rhònchòs, onomatopeicul sunetului emis de persoana care sforăie. Roncopatia este patologia sforăitului, care poate avea cauze diverse şi se manifestă în mod proporţional cu vârsta, cu precădere la bărbaţii (în 60% din cazuri) peste 40 de ani.

Roncopatia este considerată pe deplin una din principalele dereglări ale somnului şi nu este lipsită de consecinţe, dacă cine suferă de aceasta nu ia nicio măsură clinică, nici nu se adresează unui specialist.
Sforăitul generează dezechilibre psiho – fizice de multe ori confuze pentru un alt tip de patologii şi lipsa de terapie adecvată poate să agraveze cadrul clinic principal daunelor aparatului cardiac şi tensiunii arteriale. O dată recunoscută natura dereglărilor, este bine să se trateze cu precădere roncopatia: operaţia astăzi este rapidă şi rezolutivă datorită terapiei laser, cu refacerea postoperatorie mai rapidă cu privire la chirurgia tradiţională şi un procent ridicat de reuşită.

Sleep apea Laser uvulopalatoplasty for snoring
Apnne nocturna Laser sforait tratament
Sforait.net - Content: Tratament sforait, remedii sforait, operatie sforait    Partner: Chirurgie Estetica - Pallaoro Medical Laser: Chirurgia estetica
Snoring - Sleep apneaSchnarchenRoncar - Apnea nocturnaRonflement Russare - Apnea notturna